ZIEN: Peter Gillis gooit zijn hatseflats-villa in de verkoop

Peter Gillis
Door: Charlotte Wijnen
22-07-2021

Al drie seizoenen lang zien we Peter Gillis en zijn Nicol genieten van hun gigantische villa in het Belgische Neerpelt. Maar niet meer voor lang, want de Massa Is Kassa-ster heeft zijn ‘hatseflats-hut’ te koop gezet. Waarom?

Bracht de Porsche niet genoeg op?

Onlangs gooide Nicol nog de peperdure Porsche in de verkoop die ze van haar Peet had gekregen. Maar blijkbaar bracht dat nog niet genoeg op, want nu zet Peter zijn gigantische villa te koop. En dat terwijl hij er nog zó ‘foxwild’ van werd toen hij het kocht.

LEES OOK:

Hatseflats! Nicol verkoopt Porsche die ze van Peter Gillis kreeg

1,4 miljoen

Maar het riante optrekje mag wel wat kosten. Voor wie net zo’n luxe leventje wil leiden als de familie Gillis, moet flink in de buidel tasten. De villa staat voor bijna 1,4 miljoen euro te koop.

Maar daarvoor krijg je wel een hoop terug. Vanaf de buitenkant is het een prachtig plaatje om te zien, maar aan de binnenkant mag de villa er ook wezen. Het beschikt over vijf slaapkamers, een riante keuken en een mega-tuin. En natuurlijk niet te vergeten: de prachtige badkamer met de welbekende jacuzzi.

Maar waarom verkoopt de SBS-ster zijn hatseflats-villa? Al drie seizoenen lang is de villa hét pronkstuk van het programma Massa Is Kassa. Zou de verhuizing van de familie de rode draad zijn van het nieuwe seizoen?

Bekijk hier de villa

Meer DenD