ZIEN: Prinses Charlène weer herenigd met gezin

Charlene van Monaco herenigd met gezin
Door: Charlotte Wijnen
25-08-2021

Prinses Charlène is eindelijk weer herenigd met haar gezin. Albert en de kinderen zijn afgereisd naar Zuid-Afrika om Charlène bij te staan tijdens het herstel van haar operatie. ,,Zo blij dat ik mijn gezin terug heb.”

Charlène weer gelukkig?

Na vele eenzame maanden in haar thuisland Zuid-Afrika, is Charlène eindelijk weer herenigd met haar gezin. Onlangs is ze onder gehele narcose geopereerd vanwege een hardnekkige oor-, neus- en keelinfectie. Prins Albert en de kinderen besloten Charlène op te zoeken om haar bij te staan tijdens haar herstel.

Op de foto’s op Instagram is weer een ‘happy family’ te zien. Hoewel vele geruchten de ronde gaan dat het huwelijk van Albert en Charlène over zou zijn, lijkt dat nu tóch niet het geval te zijn. ,,Ik ben zo blij dat ik mijn gezin weer terug heb”, schrijft Charlène bij de gezinsfoto’s.

‘Ik vond het extreem moeilijk’

Sinds mei leefde Charlène gescheiden van haar familie omdat ze vanwege de infectie niet mocht vliegen. De infectie was het gevolg van een sinus lift en een bottransplantatie die ze onderging voor haar vertrek naar Zuid-Afrika. Een sinus lift is een behandeling die wordt uitgevoerd bij iemand die gebitsimplantaten wil, maar daarvoor niet voldoende botweefsel in de kaak heeft.

Al eerder liet Charlène weten dat ze haar man en kinderen erg miste. ,,Ik vond het extreem moeilijk dat ik niet naar huis kon voor mijn huwelijksjubileum.”

Meer DenD