ZIEN: Rafael van der Vaart ondergaat simulatiebevalling en schreeuwt het uit

Rafael van der Vaart
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

Een bijzonder fragment: Rafael van der Vaart onderging een simulatiebevalling voor de online serie ‘Onvoorspelbaar’. De voetballer schreeuwt het uit van de pijn. ,,Stop, stop, ik wil niet meer.”

Rafael weet inmiddels als geen ander wat vrouwen te verduren hebben tijdens een bevalling. In het programma ‘Onvoorspelbaar’ doen de voetballer en voetbalpresentator Jan Joost voorspellingen voor wedstrijden. Als ze een voorspelling onjuist hebben dreigt er een pijnlijke opdracht…

Kinderen

Rafael is zelf vader van twee kinderen: Damián van veertien jaar oud die hij kreeg met Sylvie Meis, en dochtertje Jesslynn die hij drie jaar geleden samen met Estevana Polman verwelkomde.

Rafael mocht nu als geen ander ondervinden wat zijn (ex)vrouwen hebben moeten doorstaan om zijn kinderen op de wereld te zetten. Vlak voor de ‘bevalling’ wordt Rafael nog even toegesproken door zijn vriendin Estevana.

,,Nee! Lekker voor jullie”, aldus een lachende Estavana. ,,Heerlijk zeg”, spreekt ze haar vriend toe.

Simulatiebevalling

En dan kan het echte werk gaan beginnen. Als de voormalige topsporter eenmaal aangesloten is op de simulator schreeuwt hij het uit van de pijn.

,,Dit was een test-wee, ongeveer dertig procent van de pijn die jullie gaan doormaken”, legt de vrouw uit. ,,Nee, toch?” reageert een ietwat geschrokken Rafael.

De pijn wordt steeds heftiger, evenals het geschreeuw van de mannen. ,,Het lijkt wel alsof mijn buikspier gebroken is”, piept de voetballer uit. Als het aan hem ligt wordt de stekker er zo snel mogelijk uitgetrokken. ,,Ik heb nu respect voor vrouwen, dus het is genoeg toch?”

Bekijk de video hier:

Tags

BEVALLINGDAMIAN VAN DER VAARTESTEVANA POLMANKINDERENRAFAEL VAN DER VAARTSYLVIE MEIS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck