ZIEN: Rogier Smit ondergaat haartransplantatie ‘voor een prikkie’

Haar Rogier
Door: Eva Steins
23-03-2021

Het haar van Rogier Smit heeft de gemoederen de afgelopen tijd flink bezig gehouden. De tv-ster liet onlangs een haartransplantatie uitvoeren en deelt trots het resultaat via Instagram…

De weelderige haardos waarmee Rogier te zien is op televisie is niet puur natuur. Rogier maakte eerder bekend dat hij pruiken is gaan dragen in verband met haaruitval als gevolg van een immuunziekte. Al jaren is Rogier in de weer om zijn haardos er zo goed mogelijk uit te laten zien. ,,Kort nadat ik te horen had gekregen wat er met mijn hoofdhaar aan de hand was, heb ik haar-extensions genomen waarmee ik de kale plekken camoufleer”, zei hij een paar jaar geleden. 

Implantaten

Rogier, die momenteel gebukt gaat onder een scheiding met zijn echtgenoot Frank, heeft opnieuw een drastische stap gezet voor een volle kop met haar.

De Paleis voor een Prikkie-ster heeft haarimplantaten genomen, en deelt trots het resultaat op Instagram.

Rogier zou Rogier niet zijn als hij niet zou proberen ook dit ‘voor een prikkie’ op de kop te tikken. Op de website van de kliniek die hem de implantaten gaf is te zien dat de behandelingen er voor een kortingsprijs uit gaan.

Meer DenD