Zien! Samantha geniet van zoontje Djemino

Door: DitjesenDatjes
29-11-2020

Samantha de Jong zit nog op een roze wolk. De voormalig realityster beviel eerder deze maand van haar zoontje Djemino Marco Meerts via een keizersnede. Op haar Instagram laat ze duidelijk zien dat ze niet kan ophouden het jongetje te knuffelen.

Foto’s

,,Mama en zoontje lief lekker chillen”, schrijft ze bij een foto waarop Djemino op haar borst ligt te slapen. Ook schrijft ze ,,Love my boy”. Op andere foto’s is te zien dat vrienden en familie van haar Djemino de fles geven en vasthouden.

Ongeluk

De zwangerschap van Samantha verliep voorspoedig, maar de manier waarop ze erachter kwam in verwachting te zijn was wel bijzonder. Ze raakte gewond toen zij en een aantal vrienden crashte met de auto. Als enige werd Samantha naar het ziekenhuis gebracht, waar ze door doktoren werd onderzocht. Zij kwamen erachter dat de blondine in prille verwachting was. Gelukkig bleek alles goed te gaan met het kindje.

De vader van Djemino is Gerrit Mees. Hij en Samantha hebben sinds maart 2020 een relatie, en vlak daarna werd dus bekend dat ze zwanger is. Samantha heeft twee kinderen uit haar huwelijk met Michael van der Plas: Angelina (7) en Milano (5).

Meer DenD