ZIEN: ‘Tokkie’ verstoort concert Tino Martin

Door: Lola van Leeuwen
15-05-2022

Tino Martin stond vrijdag en zaterdag trots in een vol Ziggo Dome zijn ‘Viva Las Vegas’ concert te geven. Een fan was zo enthousiast dat ze ongevraagd het podium op klom en de zanger zijn show verstoorde…

,,Ik weet gewoon niet wat ik moet zeggen”, schrijft Tino op Instagram. ,,Zo ontzettend trots dat iedereen er vanavond weer was! Wat een feest hebben we ervan gemaakt!” Terwijl de TikTok video waarop de fan op het podium te zien is viraal gaat, met al meer dan één miljoen views, maakt de zanger geen woorden vuil aan het incident.

‘I’m still standing’

Martin zingt het nummer ‘I’m Still Standing’ van Elton John wanneer de vrouw op het podium verschijnt. En of ze bleef staan! De beveiliger kreeg de fan met moeite van het podium af. ,,Ze nam die ‘I’m still standing’ wel heel serieus”, schrijft een TikTokker onder de video. De eigenaar van de video, Kosterrtje, schrijft zelf ‘Tokkie in Ziggo Dome bij Tino Martin’.

Ondanks het incident heeft Tino enorm genoten van zijn optreden. ,,Lieve fans, band en gehele crew, mijn dank is groot! Ik hou van jullie”, aldus een blije Martin.

Bekijk de video hieronder.

@kosterrtje Tokkie @Ziggo Dome bij @Tino Martin ♬ origineel geluid – Kosterrtje

Meer DenD