ZIEN: Vakantieparken Peter Gillis nog steeds vieze bende

Vakantiepark te smerig voor woorden||||
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Peter Gillis lag onlangs zwaar onder vuur omdat de chalets in zijn vakantieparken veel viezer bleken te zijn dan we in de serie ‘Massa Is Kassa’ te zien krijgen. Gasten troffen poep, schimmel en bloed op de muren aan en de meubels vielen bijna uit elkaar. Toch lijkt de ondernemer er weinig van te hebben geleerd: volgens gasten wordt er nog stééds niet schoongemaakt.

Peter kreeg vorig jaar de ‘mystery guest’ van MAX Vakantieman over zich heen. De gast was tijdens het verblijf niet te spreken over de viezigheid in de chalets. De verf bladderde van de kozijnen, de muren zaten onder de vlekken en het toilet, dat al schoongemaakt zou zijn, bleek erg smerig te zijn.

‘Ouwe meuk en vies’

Ook andere gasten waren niet te spreken over de hygiëne in de parken van Peter. ,,Nooit meer!”, luidde één van de recensies. ,,Het is ouwe meuk en vies. Als je klachten hebt, wordt hier niks mee gedaan. Gordijnen hangen half aan de rails, alles is kapot.”

Het regende zóveel klachten, dat Peter vorig jaar besloot zijn parken tijdelijk te sluiten. Hij sloot de parken direct na de herfstvakantie tot Pasen ‘om met man en macht alles weer up-to-date te maken voor het volgende seizoen’.

Niets veranderd?

Maar niets blijkt minder waar. Inmiddels is het bijna een jaar later en regent het nog stééds klachten. Gasten van vakantiepark Prinsenmeer zijn niet te spreken over hoe ze hun caravan aantroffen. De foto’s stuurden ze door naar juicekanaal RealityFbi.

De foto’s liegen er niet om. Zo ligt er nog afval van de vorige vakantiegangers, zitten er vlekken op de muren, ligt er overal stof en viezigheid en het toilet is ook niet schoongemaakt. Er lijkt niets veranderd te zijn ten opzichte van vorig jaar.

‘In de rij voor schoonmaker’

Om te laten zien dat het echt om een park van Peter gaat, hebben de gasten het bordje naast de deur van de caravan gefotografeerd. ,,De gasten hebben bij aankomst gevraagd om een schoonmaker. Daar moesten ze wel drie kwartier voor in de rij staan”, meldt Realityfbi. Volgens de gasten hielp ook dat niet en bleven ze achter in een vies chalet.

Tags

GILLISMASSA IS KASSANICOL KREMERSPETER GILLISZIEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck