ZIEN: Zo zag het huwelijksaanzoek van Hazes eruit

||||
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lies Jansen

Het ja-woord is afgelopen weekend door Monique Westenberg gegeven. ,,Mijn grote liefde, sterkste en mooiste vrouw op aarde zei JA!”, begon André Hazes op zijn Instagram. Monique Westenberg Hazes gaf op Instagram een blik achter de schermen. Zo zag het aanzoek eruit…

Bron: Instagram Monique

‘Niets vermoedend’

,,Niets vermoedend werd ik vanavond opgehaald door mijn vriendin om mee te gaan naar een Corona proef benefiet gala voor haar werk. Zo kwamen wij aan bij het Wereld Museum in Rotterdam, waar het muisstil was”, begint Monique haar verhaal op Instagram. Het Wereld Museum is een prachtig, wit, 19e-eeuws gebouw aan het water. (Tekst gaat verder onder foto)

Tientallen witte kaarsjes, ballonnen en bloemen

,,Ik liep vooruit de stille schemerige zaal in en op dat moment werd ik meegenomen in een sprookje. Op de piano werd “Time of my life” gespeeld (vanaf dat ik een klein meisje was is dat voor mij hét trouwliedje)”, vervolgt Monique. Een hit die ook terugkeert op haar Instagram bij de foto’s en filmpjes van het bijzondere moment. ,,Daar achter in die prachtige zaal stond mijn liefde, tussen tientallen witte kaarsjes, ballonnen en bloemen, in smoking!” (Tekst gaat verder onder foto)

‘In shock!’

,,De meters naar hem toe waren zó spannend, want ik voelde natuurlijk in iedere cel wat er ging gebeuren. Die hele riedel tekst die hij al weken had ingestudeerd heb ik niet eens gehoord, ik was in shock!”, legt Monique verder uit. Freelance cameraman Jaap Hilhorst was erbij. Jaap vertelt aan Monique op Instagram: ,,Hij was zo zenuwachtig Monique!” (Tekst gaat verder onder foto)

Bijzondere datum

Eerder diezelfde dag schreven we al over de bijzondere dag die 12 december voor familie Hazes hier. ,,Zo overdonderd door dit mooie moment. Op deze, voor mij, zo bijzondere datum. Alles tot in de puntjes geregeld. Zelfs aan papa mijn hand gevraagd zoals het hoort. Nu heerlijk samen nagenieten van dit bijzondere moment”, aldus Monique. 12 december zal voor het gezin altijd een bijzondere dag blijven. Monique publiceerde namelijk een eerbetoon aan haar overleden hond Dunya, André Jr. schreef voor het eerst zijn naam en André won afgelopen week als coach van winnend-deelnemer, The Voice van Vlaanderen Senior.

Bron: Instagram Monique Westenberg

Tags

ANDRÉANDRÉ EN MONIQUEANDRÉ HAZESANDRÉ HAZES JR.ANDRÉ HAZES JR. MONIQUEHAZESHAZES BRUILOFTMONIQUE EN ANDRÉMONIQUE HAZESMONIQUE WESTENBERG

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck