ZIEN: Zoveel kosten de wijnen waar Lil Kleine mee pronkt

|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lies Jansen

Rapper Lil’ Kleine lacht de Nederlanders in ‘lockdown’ maar al te graag uit. In het luxueuze Dubai is het goed vertoeven voor de 26-jarige artiest. Zijn levensstijl vol bijzondere restaurants en clubs zet hij gestaag door. Zo ook de bijzondere wijnen waar hij vaak mee pronkt. Een Twitteraar onthulde de prijzen…

‘Alsof ze een maandsalaris kosten’

,,Ik zie wel eens de stories van Lil Kleine op instagram en daarin schept hij altijd op met flessen wijn alsof ze een maandsalaris kosten. Toch eens opgezocht”, luidt de Tweet. Er hangt een prijslabel van €20,75 en €29,99 aan de flessen die Lil’ Kleine enorm kan waarderen.

Marge

Maar presentator Mark Baanders kan dit ‘gebottleshamed’, zoals hij het noemt, niet waarderen. Baanders maakt op zijn Instagram duidelijk dat de flessen in het betreffende restaurant een behoorlijke marge zouden bevatten. De geschatte waarde in het restaurant Scalini komt volgens hem uit op 300 – 1000 euro.

Kleine lacht om lockdown

Het was al duidelijk dat Lil’ Kleine zich niet zo veel aantrok van de lockdown in Nederland. Hij kon er zelfs om lachen: ,,Mootje, vanavond 7 uur lockdown in Nederland, he, Wat fijn dat wij in Dubai zitten, hee…” Dave Roelvink reageerde met humoristische ondertoon op de feestende BN’ers in Dubai. Bekijk hier de beelden. 

Tags

JAIMIE VAESJORIKJORIK SCHOLTENLIL' KLEINERAPPERRAPPER LIL KLEINE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck