Zingende Trucker Frank Live op de Franse tour en het theater in

Frank Live|||Frank Polak
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Jos La Grande

In Bruinisse kennen ze Frank Live bijna allemaal, en in de rest van Zeeland en in Rotterdam weten de meesten ook al wie hij is.

Deze Frank Live, ook wel bekend als de ‘Zingende Trucker’, ontbreekt nagenoeg op geen enkel feest in Zuid-West Nederland. In het weekend van 30 oktober en 1 november geeft hij voor zijn fans twee concerten in Barendrecht.

Net zoals de legendarische Henk Wijngaard destijds (Met de vlam in de pijp) toert Frank Polak nog regelmatig met de vrachtwagen door Europa.

Chansons

Het publiek kent Polak vooral van zijn live-optredens. Dan zingt hij eigen versies van werk van Engelbert Humperdinck, André Hazes, Michael Bubblé, Frank Sinatra, Neil Diamond. Maar ook de luisterliedjes van Toon Hermans staan op zijn repertoire. Met zijn eigen liedjes ‘Neem Me Mee’ en ‘Jij Hoort Bij Mij’ raakt hij een gevoelige snaar bij zijn fans.

Het kon dus ook niet anders dat de ‘Zingende Trucker’ als hij over de Franse péage rijdt Franse chansons vanuit zijn cabine laat horen. Vorig jaar nam hij nog het legendarische ‘She’ op van wijlen Charles Aznavour.

Publiek verrassen

In Theater Het Kruispunt is Frank Live, in het dagelijks leven Frank Polak, al jarenlang vaste gast. ,,Ik wil mijn publiek verrassen met een fantastisch concert, juist in deze corona-tijd”, aldus Frank Live. ,,Het wordt altijd een groot feest en dat is wat ik het publiek ook wil geven.”

,,Als artiest wil je altijd je publiek entertainen en je wil dat de mooie liedjes binnenkomen. Een groot publiek is ook heel fijn maar dat kon natuurlijk niet vanwege corona”, aldus Frank Live. ,,Dan zoek je naar alternatieven. Zoals de Facebook-concerten die door veel mensen zijn bekeken.”

Vorige week nog zong Frank Live nog met Ruth Jacott in Renesse. Hij staat ook regelmatig op de bühne met Justine Pelmelay, Ben Cramer, Marc Canto en de Zeeuwse Albertina Klap.

Frank Polak
Frank Live tijdens een van zijn concerten.
Harry Vermeegen en Frank Live met Holland dit komt weer goed.

Tags

ANDRÉ HAZESBARENDRECHTBRUINISSEFRANK LIVEFRANK POLAKFRANK SINATRAHENK WIJNGAARDNEIL DIAMONDZEELAND

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck