Zó gaat het nu met Jaimie Vaes

Jaimie Vaes
Door: Charlotte Wijnen
18-06-2021

Koen Kardashian vertelt hoe het nu met zijn beste vriendin Jaimie Vaes gaat. Sinds de grote ophef rondom haar en Lil’ Kleine, blijft Jaimie zelf namelijk muisstil.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

‘Ze is steady’

,,Met Jaimie gaat het heel goed”, zegt Koen tegen Shownieuws. Hij herpakt zich gelijk, omdat ‘heel goed’ wel erg optimistisch klinkt na wat er allemaal gebeurd is. ,,Nou, heel goed… Ze is steady en ze is lekker op Ibiza.”

Al eerder liet Koen zich via statements op zijn Instagramaccount uit over de situatie waarin Jaimie zich bevindt. Na de vermeende mishandeling nam Koen het op voor zijn beste vriendin. ,,Het is makkelijk om vanaf de buitenwereld te oordelen. Het is makkelijk om te zeggen: ga weg en kies voor jezelf”, aldus Koen. ,,Maar niemand kent de waarheid en de pijn waar zij in zit. Laten we niet vergeten dat uiteindelijk alleen zij weet wat de waarheid is.”

Uit zijn verband getrokken

Volgens Koen werd dat statement volledig uit zijn verband getrokken. Velen waren van mening dat hij de situatie ‘aanmoedigt’ waarin Jaimie zich bevindt. ,,Dit is absoluut niet het geval”, reageerde hij daarop. ,,Ik sta nog steeds achter mijn statement. Met name dat ik er altijd voor mijn vriendin zal zijn. Meer wil ik er niet over kwijt.” En dat deed hij ook niet.

Maar toen Jaimie met ruzie Ibiza weer had verlaten en het vliegtuig pakte naar Nederland, werd Koen samen met Jaimie gespot in Amsterdam. Dat riep natuurlijk vele vragen op. Jaimie zou apart gaan wonen van Lil’ Kleine en was volgens insiders alles aan het regelen met Koen. Volgens Koen is Jaimie nu dus weer terug op Ibiza, waar ze voorlopig ook zal blijven.

Meer DenD