Zo vermaakt Leontine zich thuis

Door: Tanja Brouwer
10-04-2020

Een gelukkig gezin vormt Leontine nu niet meer met Marco Borsato. ‘S avonds kan ze even niet meer tegen iemand aankruipen en ook haar verhaal kan ze niet meer aan haar man kwijt. Gelukkig lijkt ze zich thuis nog niet te vervelen en vermaakt ze zich met haar dochter.

Tekst gaat verder onder advertentie

Samen bakken

Leontine deelt tegenwoordig weer veel op Instagram. Toen ze met een vriendin op vakantie was deelde ze veel kiekjes en liet ze duidelijk zien dat ze na de roerige tijd, waarin de scheiding met Marco werd aangekondigd en meerdere affaires werden onthuld, rust nodig had. Omdat iedereen nu vooral thuis moet zitten, kan ze niets anders dan rust nemen. De tijd die ze nu heeft, besteedt ze onder andere door samen met haar dochter Jada te bakken.
In haar Instagramstory’s laat Leontine het eindresultaat zien van de brownie die ze samen met Jada heeft gemaakt. Even later wordt het baksel in stukjes gesneden en in de volgende story’s lijken er steeds minder stukken over te zijn.

Hoewel Leontine niets tegen de media heeft gezegd sinds het nieuws van de breuk met Marco bekend werd, wordt er toch regelmatig over haar geschreven. Zo stond haar naam laatst onder de brief van de BankGiro Loterij, maar stond haar achternaam ‘Borsato’ er niet bij. Het lijkt er dus op dat zij die naam voorgoed achter zich laat. Zal ze binnenkort haar meisjesnaam Ruiters weer gebruiken?

Meer DenD