Zo vierde Maxime Claires verjaardag

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Claire, de dochter van Maxime Meiland, beleefde gisteren een spannende dag. Ze werd namelijk 4 jaar oud. En zoals altijd, maakten de Meilandjes er een groot feest van.

Drukke dag

,,We hebben een topdag gehad”, vertelde Maxime gisteren een Shownieuws. De dag voor de verjaardag van Claire hadden ze het hele huis versierd. ,,Ze is vier, dus ze wordt nu een beetje bewust van een verjaardag, hoe je dat viert.” De spanningen waren dan ook flink opgelopen bij Claire. ,,Ze kwam beneden, en ze was zo onder de indruk dat ze gelijk moest huilen”, zegt Maxime. Vervolgens kwam de hele familie over de vloer voor een stuk taart en uiteraard om Claire flink in de watten te leggen, en daarna is Claire nog met een buurmeisje en een vriendinnetje naar Monkey Town geweest.

Grote zus

Een drukke dag dus voor Claire, maar ook voor maxime die volgende maand gaat bevallen. Zij en haar vriend Leroy maakten in maart bekend een kindje te verwachten. In de realityserie van de familie Meiland was te zien dat ze een genderevealparty organiseerden en dat Claire er een zusje bij krijgt! Hoewel Maxime erg opziet tegen de bevalling en ze het gevoel heeft dat ze tijdens de bevalling ‘met een been in het graf staat’, zal Claire ongetwijfeld uitkijken om de rol van grote zus op zich te nemen.

Tags

BEVALLENBEVALLINGCLAIRE MEILANDFEESTGROTE ZUSJARIGLEROY MOLKENBOERMAXIME MEILANDVERJAARDAGZWANGERSCHAP

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck