Zo ziet het nieuwe Volendamse koophuis van Monique Smit eruit

Door: Tanja Brouwer
15-11-2017
Monique Smit en haar vriend Martijn hebben samen een bescheiden twee onder een kapwoning gekocht in Volendam. Dat meldt Bekende Buren.

Nadat Monique haar oude huis had verkocht, liet ze weten graag een huis te willen kopen buiten Volendam. Maar het bloed kruipt uiteindelijk waar het niet gaan kan, dus heeft ze toch maar samen met haar vriend Martijn in huis gekocht in haar geboorteplaats Volendam.

Kindvriendelijk

Zij hebben een twee onder 1 kapwoning gekocht in Volendam in een kindvriendelijke buurt. Monique heeft er 435.000,– voor betaald en er een hypotheek op genomen van 420.000,– euro. De vraagprijs van het optrekje was 459.000,– euro.

Voor dit geld hebben zij een leuke eengezinswoning met een totale woonoppervlakte van 165 vierkante meter. Het totaal aantal kamers bedraagt zeven, waaronder vijf slaapkamers en een badkamer. Dit alles verdeeld over drie woonlagen en een zolder.

Monique heeft zowel een voor- als een achtertuin. Koken kan in de ruime luxe open keuken, die is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Gezien de ligging van het huis hebben Monique en Martijn de hele de zon in huis.

Voor de auto is er genoeg parkeerruimte in de straat.

Alles uit DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen