Zó ziet voormalig One Direction-lid Liam Payne eruit na zijn cosmetische ingreep

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Nikola van Krieken

Fans schrikken van hoe voormalig One Direction-lid Liam Payne eruit ziet. Op de rode loper van de première van de nieuwste documentaire van One Direction-collega Louis Tomlinson, viel op dat Liam er ineens heel anders uitziet dan voorheen. 

Fans zijn geschokt en stellen dat de eerdere ’hamsterwangen’ van de zanger nu ingevallen zijn, en zijn kaaklijn scherper dan ooit is. Plastische chirurgen beweren dat hij onder het mes is gegaan om zijn wangvet te laten verwijderen.

Buccal fat removal

Zo’n ingreep heet een ‘buccal fat removal’, en is uit te voeren voor ‘slechts’ 1600 euro. Plastisch chirurg Dr. Ramtin Kassir zegt het volgende over Liam’s transformatie tegen Page Six. “Liam zag er voorheen niet slecht uit, maar zijn gezicht was een beetje mollig en ziet er nu heel ruig en modelachtig uit.”

“Hij heeft absoluut een mannelijkere uitstraling met scherpere gebeitelde gelaatstrekken in vergelijking met hoe hij er voorheen uitzag”, voegt plastisch chirurg Dr. Thomas Su eraan toe.

Trend

De cosmetische ingreep is een grote trend onder de Hollywoodsterren. Zo gingen onder andere Zac Efron, Lea Michele en Chrissy Teigen ook zo’n opvallende transformatie door. Al is Chrissy de enige van dit rijtje die er openlijk voor uit is gekomen. 

Grote risico’s

De operatie brengt op lange termijn grote risico’s met zich mee. Als je de ingreep op (te) jonge leeftijd doet of van nature onvoldoende wangvet hebt, is de kans groot dat je er later spijt van krijgt. Het kan er namelijk voor zorgen dat je er ouder uitziet of dat je gezicht ongezond ingevallen oogt. Liam is momenteel 29 jaar oud. Time will tell hoe hij er over een paar jaar uitziet…

Tags

GEZICHTHOLLYWOODLIAM PAYNEONE DIRECTION

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck