Zoontje André Hazes meegesleept in publiciteitscircus met coverfoto

Mediacircus
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Jos La Grande

Tijdens de overstapweken in het leven van de familie Hazes wordt nu ook het zoontje van Monique en André meegesleept in de publicitaire storm.

Want op de cover van weekblad Privé staat deze week een grote kop KLEINE JONGEN met daarbij de foto van het jongetje, een olijke kleuter. ‘Hoe leg je hem dit uit?”, is de retorische vraag die wordt gesteld aan de lezers.

Voor de Rotterdamse Monique Westerberg is de situatie vernederend als je voormalige partner met een 45-jarige vriendin ‘het leuk heeft’, jij dacht dat het ook jouw vriendin was, een persbericht verstuurt dat je compleet verrast en die ook zelf actief beelden deelt via Insta van een bezoek aan een concert met zijn nieuwe vlam.

De berichten tollen door de sociale media en het publiek smult van de liefdesperikelen.

Het is een goed gebruik om kinderen van bekende Nederlanders in woord en beeld te beschermen. Zij hebben part noch deel aan de schermutselingen van hun ouders. Zij hebben het recht als minderjarigen beschermd te worden tegen publiciteit en de gulzige media. Er zijn uitzonderingen op de regel, maar dan moeten er zwaarwichtige belangen zijn.

Kroost

Anderzijds, en dat maakt het gedrag van mensen die in de publiciteit staan ook zo ondoordacht, etaleren artiesten en acteurs hun jonge kroost op de sociale media. Dagelijks zie je de voorbeelden terug. Waarschijnlijk ingegeven door gevoelens van trots en ‘oh, wat is dit leuk’ wordt het gezinsgeluk gedeeld met soms wel honderdduizenden volgers.

Het zoontje van André Hazes en Monique Westenberg heeft part noch deel aan het liefdesverdriet, de mediaverhalen, het stardom en alles wat er nog meer te lezen valt. Ouders zouden zich dat eerder moeten realiseren als er spontaan met de mobiel een fotootje van het gezinsgeluk wordt gedeeld via insta.

Als je kind op de cover staat van het weekblad Privé is het (veel) te laat.

 

 

Tags

ANDRÉ HAZESBRIDGET MAASLANDMONIQUE WESTENBERG

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie