Zorgen om ‘te dunne’ Robin Martens

Door: Tanja Brouwer
30-01-2018

Robin Martens plaatste twee dagen geleden een bikinifoto op Instagram. Helaas heeft ze veel negatieve reacties op haar lichaam gekregen. Veel mensen vinden haar ‘te dun’.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Afgevallen

“Ik vind je eng dun”, schrijft iemand. Daarna volgen meer negatieve reacties. “Je moet meer eten!”, “Wel heel erg dun”, “Ben je afgevallen..je had zo’n mooi figuur” en “Je bent eng mager. Je moet meer eten!”, schrijven zij.

Gelukkig voor Martens zijn er minstens net zoveel mensen die schrijven haar prachtig te vinden. Ook zijn er volgers die vertellen dat aankomen niet voor iedereen makkelijk is, en dus goed begrijpen dat Robin aan de dunne kant is.

 

Vlog

Robin Martens speelde bijna acht jaar de rol van Rikki de Jong in GTST. Sinds januari is ze niet meer in de soap te zien. Dat was niet haar eigen keus. “De makers wilden stoppen met de verhaallijn van Rikki. Dat was wel even gek. Ik ben ook wel verdrietig geweest”, liet ze eerder weten aan RTL Boulevard. Vanaf januari 2018 is ze begonnen met vloggen. Samen met vriendin Cillie is ze het Youtubekanaal Cillie&Robin begonnen.

Meer DenD