Zorgen om relatie André en Monique

Door: Tanja Brouwer
31-07-2019

Waar is Monique Westenberg? Dat vragen veel mensen zich af als ze kijken naar het Instagram-account van André Hazes. Zijn vrouw is namelijk op geen één foto die de afgelopen anderhalve maand is gepost te bekennen. Er gaan geruchten dat het opnieuw niet goed gaat tussen Monique en André, zeker nadat vorige week een bron aan Story vertelde dat André heeft gezoend met Nikkie Plessen.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Zoenen

Enkele weekenden geleden zou André wel een héle leuke nacht hebben gehad in café t’ Lammetje van Lil’ Kleine. Hij was daar niet de enige BN’er, want mode-ontwerper Nikkie Plessen was er ook. Zoenen, hand in hand lopen en elkaar steeds aanraken: dat hebben de twee volgens bronnen gedaan. Een dag later vloog André samen met Monique en zoontje André naar Spanje voor vakantie, maar of het gezellig wordt is nog maar afwachten.

Foto’s

De eerste foto’s die verschenen van hun vakantie doen namelijk anders vermoeden. De eerste dagen postte Monique geen een foto, maar toen vorige week Story naar buiten kwam met het verhaal van André en Nikkie veranderde dat. Ze postte een foto waar André, zijzelf en Nicolette van Dam en Bas Smit opstaan. Drie staan er breed lachend op, maar Monique lijkt niet helemaal blij te zijn. Terwijl Nicolette een arm om André heen heeft geslagen staat Monique er helemaal naast. Sinds die foto, een aantal dagen geleden, heeft ze geen kiekje meer van André gepost. Wel een opmerkelijke quote: ,,Hou van wat je hebt, voordat het leven je leert om te houden van wat je bent verloren.” Is dit een waarschuwing voor André?

André post op zijn beurt helemaal geen foto’s meer van Monique. Zestien juni was de laatste keer dat we zijn vriendin zagen op zijn Instagram-profiel. Opvallend, want voor die tijd postte hij regelmatig een foto van haar. Nu is het vooral hijzelf en zoontje André die de foto’s vullen.

 

Meer DenD