Zóveel is er al geboden op de onderbroek van prins Harry

Hoog bod op ondergoed prins Harry
Door: Charlotte Wijnen
15-08-2022

Een stripteasedanseres veilt een onderbroek die van prins Harry geweest zou zijn. Hij zou tijdens een wilde nacht zijn onderbroek uit hebben gedaan en die aan de stripper hebben gegeven. En hoewel er nog anderhalve maand geboden kan worden op het kledingstuk, is er nu al een enorm bod gedaan…

Harry leidt momenteel een gezinsleven met Meghan en hun twee kinderen Archie en Lilibet, maar tien jaar geleden zag zijn leven er heel anders uit. Harry was losbandig en feestte erop los, iets waar de stripteasedanseres Carrie hem maar al te graag aan wil herinneren.

Wilde avond in Las Vegas

Volgens Carrie deed Harry tijdens een wild feestje in het Wynn Hotel in Las Vegas zijn onderbroek uit. Hij gaf het aan Carrie, die het kledingstuk altijd bewaard heeft. Maar omdat ze denkt dat ze er een hoop geld mee kan verdienen, besloot ze de onderbroek te veilen.

LEES OOK:

Leeft prins Harry een leugen? ‘Hij is ongelukkig met Meghan’

250.000 dollar

Carrie zei al eerder dat ze verwacht er één miljoen dollar mee te kunnen verdienen. En Carrie zou zomaar haar gelijk kunnen krijgen, want in slechts een paar minuten liepen de biedingen enorm op.

Het openingsbod van 10.000 dollar steeg direct naar 16.000 dollar. Hoewel dat al een hoog geld is voor een onderbroek, bood een stripclubeigenaar uit San Diego nog een veel groter bedrag voor het kledingstuk. Het bod ging in één keer van 16.000 naar maar liefst 250.000 dollar, meldt TMZ.

Dat hoge bedrag is echter niet voor Carrie alleen; een groot deel van de opbrengst gaat naar Archewell, de organisatie van Harry en Meghan. De veiling wordt gesloten op 30 september, óf als er voor die tijd één miljoen dollar geboden wordt.

Meer DenD