Zóveel is prins Laurent van België afgevallen

Zoveel is prins Laurent van België afgevallen
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Prins Laurent heeft een boekje opengedaan over de heftige strijd die hij met zichzelf aanging om af te vallen. Naar eigen zeggen verloor hij puur op karakter 32 kilo. ,,Ik wilde soms mijn kussens opeten van de honger, maar ik moest echt van die overtollige kilo’s af.”

Kussens opeten van de honger

Zonder hulp van professionals ging prins Laurent de strijd met zichzelf aan om zijn overtollige kilo’s kwijt te raken. ,,Ik ben in twee jaar tijd van 134 naar 102 kilogram gegaan”, vertelt hij trots in gesprek met Het Laatste Nieuws. ,,Mijn dieet? Dat was gewoon minder eten. In plaats van een bord spaghetti van 300 gram, eet ik er nu een van 50 gram. We denken dat we al dat voedsel nodig hebben, maar dat is niet zo.”

Tijdens zijn afvalrace at hij in de avonden bijna niets, iets wat hij heel zwaar vond. ,,’s Ochtends en ’s middags at ik een beetje, maar ’s avonds weinig tot niks. Ik wilde soms mijn kussens opeten van de honger. Maar ik bleef doorzetten. Want ik wilde echt van die overtollige kilo’s af.”

Hij voelde zich ‘lelijk en dik’

De reden dat Laurent wilde afvallen was omdat hij zich ‘lelijk en dik’ voelde. Tegenwoordig maakt beweging dan ook deel uit van zijn dagelijkse leven, zoals fietsen en wandelen. Het minder eten in combinatie met bewegen zorgde ervoor dat hij maar liefst 32 kilo kwijtraakte. Een enorm knappe prestatie!

Tags

AFVALLENDIEETPRINS LAURENT

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck