ZOVEEL kost deze cosmetische ingreep van Sarah van Soelen

Sarah van Soelen
Door: Lies Jansen
28-04-2021

Het is duidelijk dat de nieuwe vlam van André Hazes niet vies is van een cosmetische ingreep. Een Facebookpost van de plastische chirurg van Sarah van Soelen onthult nu de prijs van één van haar ingrepen…

Volume in jukbeenderen

Al diverse keren is het in de media besproken: de plastisch chirurgische ingrepen van Sarah van Soelen. Nu deelt een cosmetische arts van Sarah enkele details. ,,Cheekbone volume”, begint het Facebookbericht van haar cosmetische arts. ,,Bij onze lieve en knappe cliënt Sarah van Soelen hebben we 2,0 ml verdeeld over beide kanten van haar jukbeenderen.” 

Honderden euro’s

De ingreep voor meer volume in de jukbeenderen kost… jawel: 449,- euro voor de hoeveelheid die Sarah ook heeft toegepast. Volgens de cosmetische chirurg blijven de resultaten een jaar zichtbaar. Naast haar jukbeenderen laat Sarah met regelmaat haar lippen opvullen met fillers.

Foto’s met André

Sarah van Soelen en André Hazes lijken elkaar niet te kunnen weerstaan. De twee posten de ene na de andere foto samen. Vandaag publiceerden Sarah nog een foto samen met André waarin ze aangeeft veel tijd te steken in de mensen waarvan ze houdt.

En twee dagen geleden een foto met de arm van André Hazes. Hierbij schreef ze de tekst: ,,Jij houdt mij veilig. Ik houd jou wild.”

Voor-en-na-foto’s

Eerder publiceerden we een artikel over de resultaten van de ingrepen bij Sarah. In dit artikel is een voor-en-na-foto te zien. Bekijk hier de voor-en-na-foto. 

Meer DenD