Zóveel verdient Edson da Graça als presentator bij RTL

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Nikola van Krieken

Afgelopen september werd Edson da Graça presentator bij RTL. Hij tekende een contract voor twee jaar, wat betekend dat hij tot na de zomer van 2024 aan de commerciële zender verbonden is. In de podcast ‘Hoeveel ben ik waard?’ vertelt hij zonder gêne hoeveel hij nu per maand verdient, meldt tijdschrift Weekend.

Edson da Graça onthult dat hij als nieuwe presentator bij RTL in loondienst meer dan 10.000 euro per maand verdient. Door nu heel veel geld te verdienen, koopt Edson naar eigen zeggen uiteindelijk zijn vrijheid. Over twintig jaar, op zijn 61e, wil hij namelijk samen met zijn grote liefde Maud op het Indonesische eiland Bali nog ouder worden. ,,Ik zie heet al helemaal voor me: Maud heeft dan zo’n rieten hoed op en zo’n hele lange verkeerde jurk van Desiqual, ouzo. En dan heb ik van die driekwartbroeken aan, van die cargo-achtige, en van die vieze Jezus-sandalen”, aldus Edson over zijn toekomst.

Geen gekke wensen

Momenteel heeft Edson nog geen gekke wensen als voorwaarde om mee te werken aan een televisieprogramma. ,,Als er wat te knabbelen is en er wat water staat, dan ben ik al blij. Ik ben echt niet iemand die zegt: ik moet een fles wijn van dat en dat jaar hebben.” In tegenstelling tot Edson zijn er genoeg televisiepersoonlijkheden die wél een hele waslijst aan voorwaarden hebben voordat zij mee willen doen aan een programma.

Tags

CONTRACTEDSON DA GRAÇAGELDRTL

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck