Zwangere DJ Wef deelt intieme foto met Ronnie Flex

|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Ronnie Flex heeft afgelopen weekend eindelijk bekend gemaakt wie de moeder is van zijn kindje. Het was eigenlijk geen verrassing, want de geruchten klopten: DJ Wef is zwanger van het kindje van Ronnie Flex. Nu willen veel mensen weten of de twee ook een relatie hebben. DJ Wef maakt gebruik van die vragen, en post een intieme foto van Ronnie.

Foto

Op Instagram Stories plaatst ze een foto waarom zij samen met Ronnie te zien is. Ronnie geeft haar een kus op de wang. Waarschijnlijk is de foto niet recent genomen. Want Ronnie heeft nog geen baard, en zijn haar is ook nog niet zo lang als dat het nu is. 
De foto doet zoveel stof opwaaien, omdat de relatiestatus van Ronnie onbekend is. Er waren geruchten dat hij en Famke Louise wat zouden hebben, maar toen de zwangerschap bekend werd ontkende Famke dat zij ooit met Ronnie een relatie heeft gehad.

Meisje

Wat wel zeker is, is dat Ronnie er ontzettend naar uitkijkt om vader te worden. Hij zal er volgens eigen zeggen alles aan doen om een goede vader te zijn voor het meisje. DJ Wef is eind december uitgerekend.

Tags

BEVALLENDJ WEFDOCHTERTJEFAMKE LOUISEKINDJEMEISJEMOEDERRONNIE FLEXZWANGER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck