Zwangere Maxime Meiland blundert ‘vreselijk’ in nieuw huis

Maxime Meiland
Door: Eva Steins
09-04-2021

De pas verhuisde Maxime Meiland heeft een behoorlijke blunder gemaakt in haar kersverse huis in Noordwijk. De Chateau Meiland-ster woont voor het eerst in haar leven op zichzelf, en dat gaat gepaard met wat onhandige acties…

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Maxime, haar vriend Leroy en haar dochter Claire verhuisde afgelopen weekend naar Noordwijk. Voor het eerst woont Maxime samen met iemand anders dan haar ouders Erica en Martien.

Toilet

Maxime heeft naar eigen zeggen een ‘vreselijke’ ervaring op haar nieuwe toilet achter de rug. Op Instagram deelt zij een video waarin zij vertelt over het incident. ,,Hé jongens, ik moet dit verhaal toch gaan vertellen. Het is een beetje dom en gênant, maar ook wel geestig, want wie overkomt dat nou?”

Wat gebeurde er precies? ,,Wij hebben een heel mooie wc en daar wil je natuurlijk ook een lekker geurtje bij hebben. Wij hebben deze roomspray gekocht (geurstokjes, red.) en hier stonden allemaal toiletrollen. Misschien voel je hem al aankomen…”

Branderig

De realityster had haar toilet voorzien van geurstokjes, maar wist niet dat daar al gauw een drama rondom zou ontstaan…

Het debacle werd ontdekt door haar vriend Leroy. ,,Toen Lee gisteren op de wc zat, was de wc-rol op. Hij pakt er dus een achter de roomspray-houder en doet dat op de rol. Hij krijgt opeens een heel branderig gevoel. Ik moest daarna toevallig ook en toen dacht ik: ik heb blaasontsteking.”

Al gauw kwam het stel erachter wat de boosdoener voor hun brandende bips was: de vloeistof van de geurstokjeshouder bleek in het toiletpapier te zitten. ,,Hij zei toen: ‘Volgens mij is het toch omdat het ontzettend gelekt heeft op de wc-rol.’ We stonden gisteren dus in vuur en vlam van onder.”

De zwangere Maxime drukt men op het hart hiermee op te passen. ,,Het is echt vreselijk. Mensen, kijk uit. Het is ook nog gevaarlijk trouwens.

Meer DenD