Aanvoerder Virgil van Dijk koopt grachtenpand

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Aanvoerder van het Nederlands Elftal Virgil van Dijk heeft een miljoenenpand gescoord in het centrum van Amsterdam. Dat schrijft Bekendeburen.

Hypotheek

Virgil van Dijk, aanvoerder van het Nederlands voetbalelftal en speler van de Engelse topclub Liverpool, heeft recent een prachtig grachtenpand gekocht in Amsterdam. Hij betaalde hiervoor de prijs van 1.925.000 euro en liet er een hypotheek op vestigen van ruim 1,5 miljoen euro.

Voor dit geld heeft hij een pand met een woonoppervlakte van 173 vierkante meter. Het totale aantal kamers bedraagt zeven, waaronder vier slaapkamers en twee badkamers. Dit alles is verdeeld over twee woonlagen.

Rijksmonument

De keuken, inclusief kookeiland, bij de woonkamer is zeer luxe en is open en voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur. Bijzonder zijn ook de vier meter hoge ramen in de woonkamer, waardoor Virgil en zijn vrouw een prachtig uitzicht hebben.

Ook is er een riante achtertuin van 135 vierkante meter, gelegen op het noordwesten. Beneden in het souterrain bevindt zich de tv-kamer en de tweede badkamer, Het pand is overigens een Rijksmonument.

 

Tags

AMSTERDAMBEKENDEBURENGRACHTENPANDVIRGIL VAN DIJKVOETBALLER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck