Advies van de Maand

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

In oktober vroeg ik u wat de beste en voordeligste batterijtjes voor gehoorapparaten zijn. Ik ben namelijk sinds kort in het bezit van deze apparaatjes. Je wordt ouder pappa.  

Volgens de deskundige mevrouw Marieke van Ham ben je circa 50 euro per jaar aan batterijtjes kwijt. Deze zorgkosten zijn aftrekbaar. De meeste mensen doen hooguit vier dagen met een batterijtje maar er zijn er ook die er ruim een week mee kunnen doen. Heel wat mensen bestellen ze via de audicien en krijgen dan om de zoveel tijd een voorraad.  

Diverse lezers kopen de batterijtjes bij Action, vooral als deze in de aanbieding zijn.  Zes stuks voor €1,89 of goedkoper. Ook de aanbieding van Kruidvat (4 halen, 2 betalen) is in trek.  
 

Kees Vink koopt gehoorbatterijen van het merk Rayovac Extra nr. 13. Gemiddeld €1,44 voor zes stuks. Ook te koop bij Action. Ans Nuijten zweert online bij oogvoororen.nl. Zestig stuks voor €15,50.  

Wilma Stoverinck woont vlak bij de Duitse grens. Een kaartje met zes stuks kost daar slechts 95 eurocent.   

Ik heb overigens gekozen voor de Phonak Paradise, het nieuwste van het nieuwste, geheel te bedienen met de smartphone en deze werkt met oplaadbare batterijen. Nadeel: het apparaat wordt niet vergoed door de zorgverlener dus een rib uit mijn lijf.  

Emile Bode

Tags

EMILE BODEHUISHOUDBODE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie