Albert bevestigt dat Charlène niet in Monaco is: ‘Aandoening niet alleen fysiek’

Charlene ondergedoken op onbekende locatie buiten Monaco
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Er lijkt maar geen einde te komen aan het mysterie rondom Charlène. Albert heeft bevestigd dat Charlène niet in het Prinsendom is, maar dat hij en de tweeling haar binnenkort wel kunnen bezoeken. Ook zou haar aandoening niet alleen fysiek zijn.

Terug naar appartement?

Anderhalve week geleden keerde Charlène terug naar Monaco. Maar voordat zij in januari naar Zuid-Afrika vertrok, bleek ze al te wonen in een bescheiden appartement boven een oude chocoladefabriek. Franse media meldden al dat er een grote kans bestaat dat Charlène teruggaat naar dat appartement.

Haar schoonzus, Chantell Wittstock, wilde dat niet bevestigen. ,,Het is nog niet duidelijk waar ze zich gaat vestigen. We zullen zien waar ze heengaat, maar ze zal waarschijnlijk gaan pendelen tussen de twee woningen”, zei ze in interview met Daily Mail.

‘Aandoening niet alleen fysiek’

Volgens het Spaanse ‘Hola!’ heeft Albert in een interview bevestigd dat Charlène niet in het Prinsendom is. Wel zou hij haar samen met de tweeling binnenkort kunnen bezoeken. Waar Charlène zich bevindt, zou de prins niet willen zeggen.

Waarom daar zo geheimzinnig over wordt gedaan, blijft nog altijd een raadsel. Naast deze uitspraken zou Albert ook nog hebben verteld hoe het met zijn vrouw gaat. ,,Er is veel vermoeidheid, maar de aandoening is niet alleen fysiek. Het kan alleen worden behandeld met een periode van rust”, aldus Albert.

Tags

ALBERTCHARLENEPRINS ALBERTPRINSES CHARLENE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck