Alle kwartfinales Roland Garros op overdekt centrecourt

Door:
27-01-2020

Alle partijen in de kwartfinales bij de mannen en de vrouwen op Roland Garros worden dit jaar gespeeld op court Philippe-Chatrier. De organisatie van het Franse grandslamtoernooi maakte bekend dat de acht kwartfinales over twee dagen op het overdekte centrecourt in Parijs worden gepland. Roland Garros vindt plaats van 18 mei tot en met 7 juni.

De acht kwartfinales in Parijs worden over vier sessies gespreid. Elke sessie krijgt een mannen- en een vrouwenwedstrijd. De eerste sessie van de dag start op de middag, de tweede niet voor 17.00 uur. Tot vorig jaar werden er ook kwartfinales gespeeld op court Suzanne-Lenglen, dat geen overdekking heeft.

“Alle kwartfinalisten zullen nu in identieke omstandigheden spelen”, meldde de organisatie. Omdat er een dak boven Philippe-Chatrier is, kan het programma niet verstoord worden door het weer en zullen alle spelers uit hetzelfde deel van het speelschema evenveel rust krijgen tussen de wedstrijden.”

 

BUZZS

 

 

Alles uit DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen