André: ‘Derde seizoen De Luizenmoeder is mogelijk’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Diederik Ebbinge, directeur Anton in De Luizenmoeder, wist zeker dat er geen derde seizoen komt van het populaire programma. Het is definitief voorbij, liet hij weten. Een andere acteur twijfelt aan zijn woorden en denkt dat een derde seizoen zeker mogelijk is.

Leuk plan

Hoewel directeur Anton, juf Ank en juf Helma allemaal vertrekken bij basisschool De Klimop en de laatste aflevering van De Luizenmoeder seizoen 2 duidelijk afsluitend was, bestaat er toch nog hoop. Tenminste, volgens André Dongelmans. Hij speelt ‘homo-vader’ Kenneth in de serie. ,,Ik weet niet of dat voor hem vaststaat”, zegt André over de woorden van Diederik tegen weekblad Weekend. ,,Het is een momentopname. Waarschijnlijk denkt hij dat nu, maar wie weet, als er een leuk plan komt, denkt hij: “Waarom niet nog een keer?”

Zelfs het feit dat drie hoofdpersonages zijn vertrokken van de basisschool ziet André niet als probleem: ,,Het blijft televisie. Je kunt ook het landschap vergroten, het kan alle kanten nog op. Toch ga ik er niet van uit dat De Luizenmoeder doorgaat. Dat is denk ik de beste manier om er mee om te gaan.” André heeft genoten van de tijd bij De Luizenmoeder en zou het jammer vinden als het stopt, maar heel rouwig is hij daar niet om. ,,Er is meer dan dat. Ik kijk er niet naar alsof dat mijn grote hit is. Het is een leuke klus voor mij geweest, maar andere klussen zijn dat ook.”

Tags

ACTEURSANDRÉ DONGELMANSDE LUIZENMOEDERDERDE SEIZOENDIEDERIK EBBINGEHENRY VAN LOONILSE WARRINGAJENNIFER HOFFMANSEIZOENEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck