Kijkers reageren massaal op einde De Luizenmoeder

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

De laatste aflevering van De Luizenmoeder werd gisteravond uitgezonden. Opnieuw zaten miljoenen mensen voor de buis. Ze zagen een emotionele Helma, een zoenende meester Anton met juf Ank en ze zagen dat Hannah en Nancy het eindelijk goed maakten. Het was een klein halfuur genieten, maar de laatste scene van dit seizoen schoot bij velen toch in het verkeerde keelgat.

Cliffhanger

Het kon zo een scene uit een horrorfilm zijn: Hannah staat in het donker op het schoolplein. Om haar heen is het muisstil. Opeens voelt ze een hand op haar schouder en snel draait ze zich om. Haar grote ogen verraden dat ze schrikt van wat ze ziet.
Veel kijkers vinden het open einde niet leuk, want ze komen waarschijnlijk nooit te weten waarvan Hannah zo schrikt.

Toch denken veel kijkers wel te weten waar Hannah van schrikt, namelijk van Volkert. De conciërge is namelijk al even niet gezien sinds hij werd beschuldigd van kindermisbruik.

https://twitter.com/Bastiaan1982/status/1114963544028667904

Gelukkig wordt sociale media vooral overspoeld door positieve reacties. Eén scene werd in het bijzonder besproken. Juf Ank werd door meester Anton gevraagd om directeur te worden, want hij gaat weg. Maar daar had Ank geen oren naar, want zij heeft besloten om de Klimop te verlaten. Wat ze toen zei, ontroerde veel mensen.

 

Tags

CLIFFHANGERDE LUIZENMOEDERDIEDERIK EBBINGEILSE WARRINGAJENNIFER HOFMANJUF ANKLAATSTE SEIZOENMEESTER ANTONVOLKERT

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck