André Hazes in de huid van Freddy Heineken?

Andre Hazes
Door: Lois Kuhfus
24-09-2020

André Hazes spreekt vaak over een ‘donkere periode’ in zijn leven: de tijd dat hij Monique verliet en een korte relatie had met Bridget Maasland. De zanger geeft toe dat hij in een waas leefde waarin hij vooral dronken was en maakt een vreemde vergelijking met Freddy Heineken: ,,Ik handelde gewoon niet als André, maar als Freddy Heineken denk ik.”

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Vreemdgaan

Hazes heeft toegegeven dat hij last heeft van de geruchten die over hem rondgingen. Toch is hij vaak zelf degene die er weer over begint, zoals bij talkshow Op1. Hij begint zijn beklaag ,,Er ging zo vaak het verhaal dat ik vreemd was gegaan en Monique had ingeruild voor een andere vrouw”. André is blij dat het voorbij is: ,,Monique is gelukkig weer mijn vrouw.”

De presentatrice Carrie ten Napel zet André even op scherp met een rake opmerking: ,,Je had haar natuurlijk even ingeruild ook voor een andere vrouw?” André schiet meteen in de ontkenning: ,,Nee, dat is helemaal niet zo! We waren al uit elkaar en toen…”

LEES OOK:

Dré Hazes over vermeende affaires: ‘Papa was een lul’

Dronken

André lijkt spijt te hebben van zijn avontuurtje met Bridget, en krabbelt op een bijzondere manier terug. Hij zegt voornamelijk dronken te zijn geweest tijdens de relatie: ,,Ik heb heel veel aan mezelf te danken. Ik had in die tijd beter moeten nadenken en misschien iets minder moeten drinken, waardoor je gewoon met je volle verstand dingen doet. Ik handelde gewoon niet als André, maar als Freddy Heineken denk ik.”


Meer DenD