Annemiek gaat los op hater

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Boerin Annemiek heeft online heel wat kritiek gekregen, want haar deelname aan Boer zoekt Vrouw heeft de tongen losgemaakt. De jonge vrouw kon zich maar moeilijk openstellen voor de liefde en was niet heel gastvrij naar de mannen. Annemiek besluit het er niet bij te laten zitten en doet nu op Instagram haar zegje. Ze valt vooral één persoon aan: Harry Vermeegen. 

Frigide

Doordat er geen voetbal is door het coronavirus stortte sportjournalist Harry Vermeegen zich op Boer zoekt Vrouw. Hij analyseerde de boeren en hun gedrag en vertelde natuurlijk maar al te graag over zijn bevinden. Hoewel Harry kritisch is op alle boeren, vat Annemiek het wel heel persoonlijk op. ,,Die Annemiek zeg hè. Daar komt helemaal niets vanaf. Die Annemiek, daar is nou helemaal niets aan!”, zegt Harry in een filmpje op Youtube. Hij noemde haar ook frigide, en dat pikt Annemiek niet. 

‘Zelfoverschatting’

,,De afgelopen weken heb ik me over één ding echt verbaasd en dat zijn de boer zoekt vrouw-experts. Jeetje wat moet je daarvoor gestudeerd hebben”, begint Annemiek haar verhaal in haar story’s.  ,,En een grote overdosis zelfoverschatting en een totaal gebrek aan mensenkennis.” Vervolgens laat ze twee fragmenten zien van Harry die tekeer gaat.   ,,Ja Frigide, dat ben ik dus. Ik moest het even googelen als ik eerlijk ben”, reageert Annemiek. Daarna laat de boerin wel weten dat ze het prettig vindt dat Harry haar afgelopen week met rust heeft gelaten. ,,Dankjewel. Wat ontzettend tactvol.”

Zal Harry Annemiek in de toekomst met rust laten of zijn de filmpjes van Annemiek een reden voor Harry om weer van zich te laten horen?

Tags

AnnemiekBoer zoekt vrouwBZV

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie