Boerin Steffi doet Bizarre onthulling over Yvon Jaspers!

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

De tweede naam van het kindje dat boerin Steffi en haar vriend Roel is Yvon, vernoemd naar Yvon Jaspers. De presentatrice is mede verantwoordelijk voor de liefde die is opgebloeid tussen Steffi en Roel in Boer zoekt Vrouw. Steffi doet nu een bizarre onthulling waaruit blijkt hoe hecht de band tussen haar en Yvon écht is.

Twee uur na bevalling

In RTL Boulevard zegt Steffi het volgende: ,,Yvon is de eerste die Sterre gezien heeft. Mijn ouders hebben haar pas ’s avonds gezien’. De presentatrice stond al twee uur na de bevalling aan het ziekenhuisbed! De kersverse opa en oma stonden op stonden op dat moment dus niet op de eerste rij. Steffi vind het niet zo gek dat het zo gebeurde. ,,Je leeft in een of andere achtbaan en toen vond ik het heel normaal dat zij er al was.”

Broer of zus

Eind januari beviel Steffi van haar eerste kindje. De volledige naam van het meisje is Sterre Yvon Madelon. Steffi en Roel zitten nog steeds op een roze wolk en verklappen aan RTL Boulevard zelfs dat ze heel graag nog een kindje willen. Steffi heeft namelijk een goede band met haar broer en zus en gunt het Sterre ook om zo’n band te ervaren.

Tags

BEVALLENBOER ZOEKT VROUWBOERIN STEFFIBZVKINDJEROELSTEFFIYVON JASPERSZWANGER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck