Boer Jan en Nienke uit elkaar door kinderwens

Nienke en Jan
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Kijkers van Boer zoekt Vrouw vonden boer Jan en briefschrijfster al meteen bij elkaar passen en gelukkig koos de houder van een zorgboerderij uiteindelijk voor die vrouw. Helaas blijkt een langdurige relatie er toch niet in te zitten. Jan twijfelt over zijn kinderwens.

‘Ik ben terughoudender’

Tijdens de logeerweek vertelde boer Jan dat hij zich had laten steriliseren, maar dat hij met een hersteloperatie toch nog vruchtbaar kon zijn. Voor Nienke een opluchting, want zij heeft een kinderwens.

LEES OOK:

Romantisch! Dit is zijn de liefdesliedjes van Nienke en Boer Jan

Onlangs blijkt de boer terug zijn gekomen op zijn uitspraken die hij in de logeerweek heeft gedaan. ,,Nienke wil graag stappen zetten, heeft een kinderwens, en ik merk dat ik daar terughoudender in ben”, zegt de boer nu tegen KRO-NCRV. ,,Ik gun het Nienke heel erg en daarom denk ik dat het beter is om uit elkaar te gaan.

Weekendje weg

De breuk lijkt in goed overleg te zijn gegaan, want Nienke lijkt het eens met het besluit van Jan. ,,Ik ben dol op Jan, zijn kinderen en de boerderij. Maar de laatste weken liep het allemaal wat stroever.” Helaas kon een weekendje samen weg geen nieuw leven in de relatie blazen. De vraag benadrukt dat zij en Jan met ‘liefde uit elkaar gaan’.

Tags

BZVNienkeuitelkaar

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie