‘Bastiaan en Milou komen weer samen’

Bastiaan en Milou
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Meestal staan er alleen ‘feel good-programma’s’ geprogrammeerd op kerstavond en eerste een tweede kerstdag. Nu moesten fans van Boer zoekt Vrouw ook slecht nieuws incasseren: Boer Bastiaan en Milou zijn uit elkaar. Fans kunnen het nauwelijks geloven en laten op Instagram weten dat ze denken dat ze weer terug bij elkaar komen.

Vechten

Op Instagram schrijft Milou na de uitzending van Boer zoekt Vrouw, waarin Yvon de kijkers een update geeft over de relaties die zijn ontstaan afgelopen seizoen, dat ze enorm opkeek tegen de uitzending. ,,Het is fantastisch om je intiemste en kwetsbaarste kant te delen als alles heppie-de-peppie is en je knettersverliefd bent, maar dit laat je liever niet zien. De pijn en het verdriet. De liefde was en is er nog steeds, en ohhh wat had ik hiervoor willen vechten.” De boodschap van Milou is duidelijk: het was Bastiaan die definitief een punt zette achter de relatie.

Echte liefde?

In de comments laten veel mensen weten dat ze denken dat de liefde weer opnieuw opbloeit tussen de twee. ,,Relaties moeten groeien dat hoort bij het leven. Je kunt daarvoor weglopen, maar de toekomst zal uitwijzen hoe het echt zit en échte liefde overwint alles”, schrijft een fan. ,,Denk dat corona maatregelen meespeelden. De liefde was puur dat zag je aan alles”, laat een ander weten. ,,De toekomst zal het zeggen, echte liefde overwint alles!”, ,,De liefde tussen jullie spatte van het scherm af!! Ik hoop zó dat jullie weer bij elkaar komen”, schrijven anderen.

Tags

BASTIAANBOER ZOEKT VROUWBZVMILOUYVON JASPERS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck