Romantisch! Dit is zijn de liefdesliedjes van Nienke en Boer Jan

Nienke en Jan
Door: DitjesenDatjes
01-07-2020

Nienke viel tijdens de opnames van Boer zoekt Vrouw als een blok voor boer Jan. Dat de twee nog steeds dol op elkaar zijn, wordt duidelijk uit de spotifylijst van Nienke. Ze heeft de afspeellijst J ❤️ N genoemd, en er staan een paar romantische nummers op!

‘Mad about the boy’


You can leave your hat on, I put a spell on you en Mad about the boy zijn drie van de zeventien nummers in in de afspeellijst te vinden zijn. Daarnaast lijkt het liefdespaar fan te zijn van de Britse band Underworld en hun live optreden in Brussel.

Boer Jan is niet de enige man voor wie Nienke een playlist heeft gemaakt, want ook heeft ze een lijst ‘Daddy en Me’ genoemd. Daar staan onder meer de nummers Babylon Sisters en Josie van Steely Dan op.

Buiten de media

Hoe het verder gaat tussen Nienke en Jan komen we niet te weten. Terwijl Milou en Bastiaan volop vloggen, boerin Annemiek heel Nederland op de hoogte houdt van haar liefdesleven en boer Geert Jan duidelijk maakt nog steeds single te zijn, proberen Jan en Nienke zichzelf buiten de media te houden. Zo is het Instagramprofiel van Nienke privé en is boer Jan onvindbaar op de sociale media.

Meer DenD