Annemiek kapot van BZV-mislukking

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Maar liefst 633 brieven kreeg boerin Annemiek, en dus waren er 633 mannen die haar wel zagen zitten. Toch lukte het Annemiek niet om de liefde te vinden, en dat zorgde bij haar voor veel verdriet.

‘Eenzame kerst’

Erg openhartig is Annemiek niet over haar gevoelens en emoties, zeker niet als het gaat om de liefde en zich openstellen voor een leuke man. Aan het Dagblad van het Noorden vertelt Annemiek nu iets meer over wat er door haar heenging, en dat blijken niet echt fijne gevoelens te zijn. In december stuurde ze haar drie mannen naar huis. Eerst moest de rustige Steven naar huis, toen besloot Jelte zelf te gaan en uiteindelijk moest ook Erik terug naar Gelderland omdat Annemiek de afstand tussen hun woonplaatsen te groot vond. Vervolgens zat ze weer alleen thuis, en dat viel haar toch zwaar. ,, Ik heb nog nooit zo’n eenzame kerst gehad”, zegt ze tegen het dagblad.

Gelukkig is er hoop, want nog steeds krijgt Annemiek brieven van mannen die haar wel leuk vonden overkomen in de afleveringen van Boer zoekt Vrouw. ,,Ik heb binnenkort een date met een jongen uit Groningen. Een leuke vent om te zien, volgens de foto. Maar we hebben nu de coronacrisis, een lastige tijd om te daten. Dus moeten we nog even kijken hoe we dat gaan doen.”

Het is voor Annemiek te hopen dat zij komende kerst samen met haar droomman bij de kerstboom zit.

Tags

AnnemiekBoer zoekt vrouwBZVJelte

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie