Annemiek over de mannen: ‘Het wordt een lastig verhaal’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Boerin Annemiek is niet de meest gezellige boer van dit seizoen volgens veel kijkers. Zij lijkt niet gecharmeerd te zijn van de mannen die ze nog over heeft. Nu vertelt de boerin dat ze vindt dat ze te ver weg wonen.

‘Het wordt een lastig verhaal’

Hoewel de koeienboer natuurlijk al wist dat de mannen niet bepaald om de hoek wonen, de ene op 50 minuten rijden en de ander ruim anderhalf uur, vertelt ze in de komende aflevering dat ze vindt dat ze te ver weg wonen. ,,Als je allebei 24-7 op je eigen plekje werkt, en dat plekje is anderhalf uur uit elkaar dan wordt het een heel lastig verhaal”, zegt ze in het voorproefje van komende aflevering van Boer zoekt Vrouw. Waarschijnlijk heeft ze het nu over Erik uit Wenum-wiesel. Hij werkt als begeleider op een zorgboerderij en is in zijn vrije tijd springruiter. Een druk leven dus, dat zich afspeelt op vele kilometers bij de boerderij van Annemiek in Tynaarlo vandaan.

Annemiek ziet zo’n relatie dus niet zitten, en op de mening van Erik en zijn idee hoe dat opgelost kan worden zit ze eigenlijk niet te wachten. ,,Ik moet eigenlijk nog even aan hem vragen hoe hij dat ziet. Maar ik denk ergens dat hij daar nog niet zo over nagedacht heeft en als hij er wel over gaat nadenken dat hij het dan ook een lastig verhaal vindt. Ik stel die vraag dus eigenlijk liever nog even uit.”

Het is voor Annemiek te hopen dat zij zich toch nog kan openstellen voor een nieuwe liefde en wat interesse gaat tonen in haar mannen.

Tags

AFSTANDANNEMIEKBOER ZOEKT VROUWBOERINERIKMANNEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck