Annemiek sneert naar Jelte: ‘Hij klaagde te veel’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Het klikte niet zo goed tussen Jelte en boerin Annemiek als de twee hoopten. Al na vier dagen in de logeerweek besloten ze dat het niet ging werken en keerde Jelte terug naar Friesland. Twitter leefde massaal mee met Jelte, want die man leek erg sympathiek en het beste te willen voor Annemiek. De boerin haalt nu vals naar hem uit in een interview met Dagblad van het Noorden. 

‘Geen klik’

,,Met Jelte had ik geen klik. Hij klaagde veel en we hadden niet hetzelfde gevoel voor humor”, zegt Annemiek in de krant. Jelte zat afgelopen week bij Beau aan tafel en vertelde zijn kant van het verhaal. Hij zei niet zoveel negatiefs over Annemiek en gunde haar de liefde. Het enige wat hij jammer vond is dat Annemiek niet zoveel vragen aan hem stelde en weinig interesse toonde. Dat had hij graag anders gezien. Op de website van BZV liet hij eerder weten dat hij Annemiek in de voorstelronde spontaan vond overkomen, maar ze in het echt wel een beetje tegenviel. Iets wat ook kijkers van het populaire programma vonden. 

Annemiek probeert in het interview de bal terug te kaatsten en zegt nog iets negatiefs over Jelte: ,,Ik zag hem maandagavond bij Beau op tv. Daar zag ik een heel andere Jelte dan bij mij op de boerderij.” 

Geen contact meer?

Volgens de boerin appt ze soms nog met Jelte, maar de kans is groot dat Jelte na het lezen van het interview van Annemiek in Dagblad van het Noorden haar nummer blokkeert…. 

Tags

AnnemiekBoer zoekt vrouwBZVJelteklagenKritieksneren

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie