Annemiek verklapt: ‘Volgende week wordt meer duidelijk’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Het liefdesavontuur van Annemiek verloopt niet vlekkeloos. De jonge vrouw zag een van haar briefschrijvers zeker zitten, maar vond het toch te ver rijden naar hem. Ook afgelopen week leek ze een jongen aantrekkelijk te vinden, maar op het eind krabbelde ze weer terug. Zal het haar toch lukken de liefde te vinden?

‘Misschien wordt het duidelijk’

Op haar Instagrampagina reageren veel mensen onder haar post. Ze hebben het dan niet over de foto die Annemiek plaatst, maar willen even hun mening kwijt over de boerin. Helaas niet allemaal positief. Zo schreef iemand dit weekend; ,,Nou zeg, kijk ik naar BZV en zie ik je met een jongen uit Brabant, das toch ook verder weg? En je had al moeite met anderhalf uur reistijd? Vreemd hoor, en je hebt Erik gezoend? Maar goed, het is je eigen keuze dat gaat ons niks aan! Ik vond het een beetje vreemd meer niet!” Annemiek besluit op deze reactie te reageren. ,,Ik zou wel antwoord willen geven maar dat kan op dit moment niet! Kijk gewoon volgende week weer misschien wordt u het dan duidelijk! Groetjes, Annemiek.”

De grote vraag is natuurlijk: wat wordt er volgende week bekend? Zal de liefde tussen haar en Bram gaan opbloeien of gaat ze nog met een andere man op date die een stuk dichterbij woont?

Tags

ANNEMIEKBOER ZOEKT VROUWVERKLAPPEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck