AS Roma wil Totti als technisch directeur

Door:
20-05-2019

ROME – AS Roma heeft Francesco Totti de baan van technisch directeur aangeboden. Volgens de Italiaanse krant Corriere dello Sport heeft het clubicoon het voorstel in beraad. Totti speelde zijn hele carrière voor de club uit de stad waarin hij werd geboren.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

De Romein maakte 250 doelpunten in de Serie A. Totti bleef AS Roma altijd trouw, hoewel hij in zijn beste jaren de clubs voor het uitzoeken had. In 2017 nam ‘Il Capitano’ afscheid, na precies 25 seizoenen actief te zijn geweest in de Serie A. Als ambassadeur reist Totti tegenwoordig heel de wereld over om zijn club te promoten. Voorzitter James Pallotta wil nu dat Totti als technisch directeur terugkeert in een officiële rol bij AS Roma.

Begin maart stapte Monchi op als ‘td’ in de Italiaanse hoofdstad. De Spanjaard keerde terug naar Sevilla. De nieuwe technisch directeur van AS Roma moet zich onder meer gaan bezighouden met de aanstelling van een nieuwe trainer. Interim-coach Claudio Ranieri stopt in de zomer. De naam van de Argentijn Marcelo Bielsa wordt vaak genoemd als mogelijke opvolger.

 

BUZZS

 

 

Meer DenD