Babygeluk voor prins Andrew!

Door: Lola van Leeuwen
26-09-2020

Mede dankzij zijn vriendschap met Jeffrey Epstein, is Prins Andrew nu niet bepaald de geliefdste royal in de media. Maar samen met zijn neef prins Harry en de Spaanse ex-koning Juan Carlos is hij wél de meest besproken royal ter wereld. Dit keer een positief nieuwtje. Prins Andrew van York wordt namelijk opa, meldt de Telegraaf.

2021

Eugenie van York, de 30-jarige dochter van prins Andrew, is zwanger van haar eerste kindje. Samen met haar man Jack Brooksbank, met wie zij in 2018 in het huwelijksbootje trad, verwachten ze het kindje in het begin van 2021.

Voor het eerst opa en oma

De baby wordt het negende achterkleinkind van koningin Elizabeth en de hertog van Edinburgh. Eugenie’s ouders zullen voor het eerst grootouders worden en de baby zal elfde zijn in de rij van de troon.

Geen titel

Hoewel Eugenie een prinses is, heeft vader Jack geen titel en dus zal het kind worden geboren langs de “vrouwelijke lijn” van de koninklijke familie. Dit betekent dat het kindje geen titel zal krijgen, tenzij de koningin besluit Brooksbank een graafschap te geven of de regels te wijzigen.

Meer DenD