Bakken kritiek voor ‘ijskoude’ BZV-Karine

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Als er iemand op zoek is naar liefde en bevestiging, is het boer Geert Jan wel. De man heeft zo veel behoefte aan lieve woordjes en een arm om zich heen, maar tijdens de citytrip met Karine kreeg hij geen van dat alles. Volgens Twitteraars stelt de vrouw zich ijskoud op.

Tranen in ogen

,,Ik heb mijn liefde gevonden”, zei Geert Jan tegen Karine toen ze romantisch zaten te dineren in een restaurant op Malta. De boer keek de vrouw verliefd in de ogen en wachtte vol spanning af op het antwoord van Karine, die akelig stil bleef. Na een paar ongemakkelijke seconden zei Karine ,,We gaan het wel zien”. De ogen van Geert Jan werden meteen vochtig. ,,Ik had beter mijn bek kunnen houden”, zei de gekwetste man later tegen de camera.

Sneren

Ook later in de uitzending bleek dat de verliefde gevoelens van Karine als sneeuw voor de zon waren verdwenen. Ze waarschuwde Geert Jan toen ze in een winkel met veel breekbare artikelen liepen, bijna alsof de boer een kind is. Toen ze later op een bankje bij een prachtig uitzichtpunt gingen zitten, kon ze alleen maar sneren. Kijkers leefden massaal mee met de emotionele boer en schreven op Twitter hun ongezouten mening over Karine.

https://twitter.com/DaalLouis/status/1257100093355941890

Tags

BEDROGENBOER GEERT JANBOER ZOEKT VROUWBZVKARINEOPGELICHTTRANEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck