Bale wil nog best twee jaar bij Real Madrid blijven

Door:
21-07-2020

Gareth Bale laat zich niet zomaar wegjagen. De aanvaller uit Wales moest de afgelopen weken genoegen nemen met een reserverol bij Real Madrid. Trainer Zinedine Zidane ziet het niet zo zitten met de 31-jarige Bale, die in 2013 voor 100 miljoen euro naar Madrid kwam en met Real al vier keer de Champions League won. Volgens de zaakwaarnemer van de Welshman heeft zijn cliënt echter geen behoefte aan een transfer.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

“Gareth is er oké mee. Hij heeft nog een contract voor twee jaar. Hij houdt van het leven in Madrid en gaat nergens anders heen”, zei manager Jonathan Barnett tegen de BBC. De vleugelspits maakt echter niet de indruk dat hij heel gelukkig is. Bale deed onlangs net alsof hij in slaap was gevallen toen hij als reserve op de tribune zat bij de wedstrijd van Real Madrid tegen Alavés, tot woede van de fans. Hij liet eerder ook al blijken dat hij klaar is met zijn bijrol bij de ‘Koninklijke’.

Na de maandenlange onderbreking van de Spaanse voetbalcompetitie vanwege de coronacrisis kwam Bale slechts twee keer in actie: als invaller tegen Eibar en als basiskracht tegen Real Mallorca. Tijdens het kampioensfeest van vorige week hield de Welshman zich afzijdig.

“Hij heeft geen ruzie met Zidane, de trainer laat hem alleen niet spelen”, zei Barnett. “Gareth traint iedere dag hard en goed. Natuurlijk is er interesse voor hem, maar vrijwel geen enkele club ter wereld kan hem betalen. Het is heel jammer dat hij momenteel niet speelt voor Real Madrid, maar hij wil niet weg.”

 

BUZZS

 

 

Meer DenD