Banega werkt aan prachtig afscheid bij Sevilla

Door:
10-07-2020

Met een prachtig doelpunt en een al even fraaie assist was Ever Banega donderdagavond de grote man bij Sevilla in de gewonnen uitwedstrijd tegen Athletic Club. De Argentijnse middenvelder trok de stand in Bilbao eerst gelijk met een rake vrije trap en stelde even later Munir El Haddadi in staat om de 1-2 binnen te werken.

“Even genieten en dan weer door”, zei Banega na afloop. De 32-jarige Argentijn wil zo mooi mogelijk afscheid nemen van Sevilla. Banega ondertekende begin dit jaar al een lucratief contract in Saudi-Arabië bij Al-Shabab, maar hij maakt eerst het seizoen af bij Sevilla. De Argentijnse spelmaker is met de ploeg uit Andalusië hard op weg naar de Champions League. Drie wedstrijden voor het einde van de Spaanse voetbalcompetitie staat Sevilla op de vierde plaats, met zes punten meer dan Villarreal.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

“Ik heb nog een paar wedstrijden te gaan in La Liga. Ik wil zoveel mogelijk plezier hebben en de ploeg zo goed mogelijk helpen”, aldus de Argentijnse international, die eerder voor onder meer Valencia en Internazionale speelde. “We moeten vechten om deze plek vast te houden. We hebben ons doel in zicht, het is vlakbij.”

 

BUZZS

 

 

Meer DenD