Basketballers Landstede spelen komend seizoen voor de zorg

Door:
02-07-2020

De basketballers van Landstede Hammers komen volgend seizoen op voor de zorg. De regerend landskampioen wil onder het mom ‘Zwolle Zorgt’ waardering uitspreken richting de zorgmedewerkers in de regio Zwolle.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

“Landstede Hammers stond afgelopen seizoen opnieuw bovenaan de ranglijst. Tot het coronavirus uitbrak en er een abrupt einde kwam aan weer een ijzersterk seizoen”, meldt de club in een verklaring. “Voor de club een hard gelag, maar toch was het al snel duidelijk dat er een grote groep mensen was die het veel zwaarder had: de zorgmedewerkers. Met soms beperkte middelen moest de zorg overeind worden gehouden en dat was loodzwaar. Niet alleen voor de zorgmedewerkers, maar ook voor hun gezinnen.”

De zorgmedewerkers krijgen als dank gratis toegang tot de wedstrijden. Daarnaast worden er onder meer themasessies rondom de zorg georganiseerd, waar de zorgpartijen zelf aan mee kunnen doen.

Normaliter prijkt Landstede op het shirt van Landstede Hammers, maar de Landstede Groep heeft besloten om die plaats af te staan. De club speelt aankomend seizoen dan ook in een speciaal wedstrijdshirt, waarop plaats is voor Zwolle Zorgt. In welke vorm dat gaat zijn, wordt op een later moment wereldkundig gemaakt.

 

BUZZS

 

 

Meer DenD