Bayern München volgend jaar weer op tournee

Door:
26-07-2020

Bayern München hoopt volgend jaar tijdens de zomerstop weer een tournee te plannen door de Verenigde Staten of Azië. Vanwege de coronacrisis bleek dat dit jaar niet mogelijk. De Duitse voetbalclub is daarom sinds zaterdag via sociale media bezig met een negendaags evenement om de band met de fans wereldwijd te versterken.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

De zogenoemde Audi Digital Summer Tour 2020 begon zaterdag met een penaltyduel tussen Thomas Müller en Robert Lewandowski. Zij moesten hun strafschoppen nemen op de manier zoals oud-spelers als Arjen Robben en Franck Ribéry het in opgenomen filmpjes voordeden.

Maar volgens Jörg Wacker, die de internationale fanstrategie van de Zuid-Duitse club bepaalt, wordt er volgend jaar weer gewoon in verre landen gevoetbald. “Drie maanden geleden zeiden we nog: tot het einde van het jaar is er geen voetbal, zeker niet met toeschouwers. Het ziet er nu al heel anders uit”, zei hij in de Münchner Merkur. “En omdat ik een positief ingesteld mens ben ga ik er vanuit dat we volgend jaar weer ‘on tour’ zijn.”

 

BUZZS

 

 

Meer DenD