Bayern wil meedenken met Sanches en Boateng

Bayern München is bereid mee te denken met de ontevreden spelers Renato Sanches en Jérôme Boateng. Beiden zijn niet blij met hun huidige reserverol bij de Duitse kampioen. “Ik kan me voorstellen dat ze graag wekelijks willen spelen. Als dat niet bij ons kan, dan moeten we naar een oplossing gaan zoeken waarin iedereen zich kan vinden”, zei bestuursvoorzitter Karl-Heinz Rummenigge.

Sanches (22) kwam drie jaar geleden voor een bedrag van 35 miljoen euro over van Benfica. Hij heeft zijn grote belofte sindsdien nog niet kunnen inlossen. Zijn contract in München loopt nog door tot medio 2021. “Ik heb begrip voor hem”, liet Rummenigge weten. “Hij is zijn plaats in de Portugese ploeg kwijtgeraakt. Hij wil terugvechten. Dat zal echter bij ons niet makkelijk zijn, zeker niet na de komst van Coutinho.”

Boateng (30) speelt sinds de zomer van 2011 bij Bayern. Zijn contract in München loopt eveneens nog door tot medio 2021. “Als hij bij ons weg wil, zal hij dat duidelijk moeten zeggen en dan zullen we actie ondernemen. De eerste stap moet echter van hem komen”, aldus Rummenigge.

 

BUZZS