Beau en Wilfred ruzie op tv

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lies Jansen

Afgelopen zondag was presentator Beau van Erven Dorens te gast in ‘Café Hendriks & Genee’. Een programma op Veronica, waarbij Hélène Hendriks en Wilfred Genee iedere week terugblikken op actuele gebeurtenissen. Toen Wilfred aan Beau vragen begon te stellen over de kijkcijfers van zijn talkshow ‘Beau’, sloeg de stemming om.

‘Beau was echt woedend’

,,Beau was echt woedend na het gesprek over de kijkcijfers van zijn nieuwe programma. Hij is weggegaan, trok zijn microfoontje af en is in de auto gestapt.” vertelt Wilfred in de radio-uitzending van Veronica.

Het gesprek begon over de plannen van Beau. ,,Wat ga je eigenlijk allemaal doen?” vroeg Wilfred. Er gingen geruchten dat Beau zou stoppen met zijn talkshow, wegens lage kijkcijfers. Beau gaf aan bezig te zijn met maatschappelijk georiënteerde programma’s, maar verder nog niet echt te kunnen en willen zeggen hoe en wat.

Wanneer Wilfred vraagt: ,,Het kan dus wel? Commerciële zender en talkshow combineren? Ik dacht, ik zeg het even, je ziet dat de kijkcijfers nog moeten groeien.” begint Beau zich zichtbaar te irriteren. Hij geeft aan verder te willen praten over een ander onderwerp.

‘Ik vind niet dat jij iets moet zeggen over kijkcijfers’

Daarna begint het gesprek over de kijkcijfers, die het interview echt de das om doet. ,,Ik vind het heel goed gaan met de talkshow.” geeft Beau aan. ,,Zowel inhoudelijk als kijkcijfers is het in een stijgende lijn. Ik vind ook niet dat jij iets over kijkcijfers moet zeggen.” Waarbij Beau refereert naar de tien keer zo slechte kijkcijfers van ‘Café Hendriks & Genee’.

‘Je hebt zelf dit programma echt verfrommeld’

Wilfred snapt niet waarom Beau het kritiek niet kan hebben: ,,Ik mag toch wel een mening hebben, wat losstaat van mijn kijkcijfers? Ik vind het programma prima, maar denk dat het beter kan.” Beau reageert gefrustreerd: ,,Je hebt zelf dit programma echt verfrommeld hier. Tot onbelangrijke hoogtes. Dan moet je toch niet mij aanspreken over kijkcijfers.”

Wilfred gaat door, na nog wat vragen te stellen over de kijkcijfers geeft Beau aan: ,,Ik heb toch drie keer antwoord gegeven, wat wil je nog meer horen?”

Toen Wilfred de aflevering wilde afsluiten met ‘een aai over de bol’ bij Beau, werd dit fors geweigerd. De boze presentator nam snel de benen.

Wilfred niet meer welkom bij Beau

Wilfred snapt werkelijk niet waarom Beau zo gepikeerd is: ,,Ik zou in een uitzending komen van Beau, maar dat is afgezegd.” laat hij in de radio-uitzending weten.

Het is niet het eerste verhitte tafelgesprek van ‘Café Hendriks & Genee’, eerder schreven we al over een blunder van Hélène Hendriks, in de uitzending met Carlo Boszhard.

Tags

BeauBeau van Erven DorensCafé Hendriks & GeneeGeneeHélène HendriksWilfredWilfred Genee

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie