Beau van Erven Dorens appte Angela de Jong na keiharde column

Beau van Erven Dorens
Door: Eva Steins
26-01-2021

De columns van ‘AD-diva’ Angela de Jong kunnen snoeihard aankomen bij sommigen. Zo stuurde Beau van Erven Dorens een appje naar de Jong naar aanleiding van haar vernietigende column over zijn nieuwe programma RTL Exclusief…

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Angela was zacht gezegd geen fan van het nieuwe format dat Beau op oudejaarsavond presenteerde. Zo nam zij een pauze van haar eigen kerstreces om te schrijven over het programma, dat ze bestempelde als ‘reusachtig slecht’. Nu vertelt Beau in de podcast 30 Minuten Rauw wat hij haar appte nadat hij haar column las.

Appje

Als Beau gevraagd wordt of hij zich iets aantrekt van de mening van anderen reageert hij resoluut.

,,Steeds minder. Vroeger wel ja. Dat je dus wordt belaagd door allerlei columnisten over wat voor een bal je bent enzo. Ik vond dat lastig, maar tegenwoordig helemaal niet meer. Kijk, Angela de Jong neemt mij vaak op de korrel, iedereen, maar ik vind dat helemaal niet erg.”

Naar eigen zeggen trekt Beau zich niks aan van Angela’s snoeiharde woorden. Hij zou er zelfs om kunnen lachen.

,,Ik lees dat en laatst moest ik zelfs heel hard lachen. Het ging over RTL Exclusief, wat elke week anders is, en toen heb ik haar gewhatsappt met ‘je hebt ook eigenlijk helemaal gelijk’ en kreeg ik er gewoon helemaal de slappe lach van. Het is ook elke week iets anders; we proberen een soort vorm te vinden.”

LEES OOK:

Woede bij RTL Exclusief-kijker om imitatie Johan Cruijff

Meer DenD